Разширено проследяване

Получавате всички функции на базовото проследяване плюс връзка на GPS устройството с компютъра на превозното ви средство (CAN). Следите прецизно както нивото на гориво в резервоара, така и изразходваното количество. 

Виждате оборотите и температурата на двигателя, честотата на задействане на спирачките, ускорението и още над 40 показателя. Можете да достъпвате по всяко време и да сваляте дистанционно данните от тахографа.

Известия при нарушения на водачите

NetFleet оцветява сериозните нарушения на водачите и ви известява за тях. Ако шофьорът вдигне с 20% по-висока скорост от зададената като допустима например, това по подразбиране се приема за сериозно нарушение. Вие можете да промените тези параметри и да зададете други ограничения, включително като определите колко време може да продължи всяко нарушение преди да получите известие.  

Още функции

Още функции

  • Можете да достъпвате по всяко време и да сваляте дистанционно данните от тахографа на камионите си без да е нужна физическа намеса и закачане за други устройства. Така ще виждате кой водач кога е карал, колко часа, с каква скорост, спазвани ли са ограниченията. 

  • В платформата, от която виждате всички данни от устройството NetFleet, можете да зададете време, в което превозното средство е допустимо да работи в режим “запален двигател на място”, например 3 минути, а ако то бъде превишено, да получавате известия.

  • Когато искате да правите справки за горивото, NetFleet ви дава достъп до данните за зарежданията на гориво от бензиностанциите. Така получавате най-пълна и точна информация и лесно можете да съпоставите данните с тези за изразходваните литри и пробега.

Поискайте информация

* Моля, проверете дали данните Ви за контакт са верни, за да можем се свържем с Вас!