За нас

NetFleet e уеб базирана GPS платформа за проследяване от типа Интернет на нещата (IoT) с мощни аналитични възможности, която следи и отчита с предаватели, датчици и сензори всичко, свързано с вашите превозни средства. NetFleet е марка на независимата българска телекомуникационна компания Нетера, която е на пазара от близо 30 години и работи в международен мащаб.

Нетера е разработила, притежава и предоставя както NetFleet, така и всички услуги на платформата под формата на "Продукт с бял етикет" (White Label). Това значи, че можете да брандирате платформата, приложението и всички услуги със своето име и търговска марка.

NetFleet е марка на Нетера

Платформата използва всички ресурси и възможности на Нетера за пренос на данни, съхранение и бекъп. Можете да разчитате 24/7 на съдействие и техническа поддръжка.

Какво правим за вас?

Какво правим за вас?

  • С контролния панел на NetFleet се работи лесно и не се изискват специални умения.

  • Високотехнологичното GPS / GPRS решение ви позволява да проследявате през уеб браузър превозни средства и други мобилни обекти в реално време и за минали периоди.

  • Можете дистанционно да наблюдавате и проверявате местоположението на вашите превозни средства чрез набор от карти и да анализирате голям брой параметри чрез справки, таблици и графики.

  • Нетера непрекъснато усъвършенства и подобрява платформата в съответствие с индивидуалните нужди на своите клиенти. Така възможностите на Нетфлийт нарастват, което я превръща в една от най-модерните и развити системи от този тип в света.

Как работи NetFleet

  

Поискайте информация

* Моля, проверете дали данните Ви за контакт са верни, за да можем се свържем с Вас!